;

Rýchle Rande Párty - April 2020

Spoznaj až 50 žien/ 50 mužov za večer

Vstupenky na Rýchle Rande Párty - April 2020.

RÝCHLE RANDE PÁRTY je opäť vynovené na základe 100iek feedbackov. 
Čakajú vás nové hry a aktivity, ktoré nám pomôžu spraviť neopakovateľnú, iskrivú atmosféru.

Zabudnite už na online randenie. Randite rozumne, zábavne a efektívne.
Jednoducho spoznáte až 50 nezadaných opačného pohlavia za jediný večer. 
Všetky výhody rýchleho rande a malej žúrky LáskaTu v jednom.
Vhodné pre introvertov aj extrovertov. 

Dôležité - Maximálny počet návštev Rýchle Rande Párty za 2020 je 3x!

Ako prebieha večer?
Začneme s Rýchlym Rande LáskaTu, po ktorom nás všetkých čaká voľná párty s DJom. Noc osobných konverzácií, prekvapení a zábavy v uvoľnenej atmosfére.

Vekové ohraničenie: 26-40 rokov

Vekové preferencie: V maximálnej možnej miere sa snažíme zohladniť vekové preferencie každého účastnika. Pri kúpe vás žiadame o voľbu aspoň dvoch vekových skupín, aby sme vedeli, kde vás zaradiť v prípade nedostatku miest vo vekovej skupine. Výhodou rýchle rande párty je možnosť spoznať ľudí aj z iných vekových skupín na spoločnej after-párty.

Kapacita: 90 (45 žien/45 mužov) + hostia párty časti
(Upozorňujeme, že Rýchle Rande Párty je rozdelené na dve až tri skupiny. Vekový priemer skupín je rovnaký.)

Čas : 25. April, Sobota od 19:00 do 01:30 
(POZOR: Dôležité je prísť už 18:45)

Miesto: Design Factory, Bottova 2, Bratislava
(neďaleko Alzy - nové Mlynské Nivy - Autobusová Stanica)

Čo je v cene?

  • Rýchle rande LáskaTu
  • Párty s DJom
  • Spoznávacia hra
  • Welcome drink a bufetové stoly
  • Organizácia eventu v štýlovom podniku
  • *Spoznáte až 50 nezadaných opačného pohlavia

Pozor: Vstupenky sa NEBUDÚ dať zakúpiť na mieste. Rýchle Rande LáskaTu sa obyčajne vypredá veľmi rýchlo a preto Vám odporúčame zakúpiť si vaše vstupenky čo najskôr. Vhodné aj ako darček.

Prečítaj si, čo o nás povedali hostia:
"Bola som s organizaciou maximalne spokojna.Organizatori su maximalne pozitivni,otvoreni ludia a aj vdaka nim bola atmosfera velmi prijemna:)Party som uzila plnymi duskami a urcite tiuo akciu odporucim single znamym ;)"
Eva, 34r, Bratislava (Rýchle Rande Párty, 18/01/2020)

Zmysel táto akcia má, napriek drobným výhradám je to stále najjednoduchšia možnosť, ako spoznať partnera/ku. Nemal som zhodu, ale ani som to nečakal, pri mojich kritériách na partnerku a silnej selekcii. So stúpajúcim stupňom zúfalstva budú moje nároky klesať ako aj nároky partneriek (lebo ani ja nie som ideálny) a raz sa hádam zhodneme.
Kajo, 38r (Rýchle Rande Párty, 18/01/2020)

Vlastne som spoznala oveľa viac skvelých ľudí ako som vôbec predpokladala . Večer vyšiel a bol parádny !
Ivana, 36r, Bratislava (Rýchle Rande Párty, 18/01/2020)

"Velmi prijemna akcia, skvele zorganizovana a plna prijemnych ludi. Netreba sa nicoho bat, ale dojst a zoznamovat sa. Stastie praje odvaznym."
B., 34r, Bratislava (Rýchle Rande Párty, 16/11/2019)

"Celá akcia sa niesla v priateľskej atmosfére a hoci bola v úvode pomerne veľká obava "čo sa bude diať" , nebolo to nič nepríjemné. Napriek dvom vzájomným zhodám v sympatiách k ďalšiemu stretnutiu nedošlo (po výmene kontaktov už nebol z druhej strany záujem) no verím, že je to jedna z možností ako reálne môže vzniknúť zaujímavý vzťah :-) . Čím viac fajn ľudí sa v budúcnosti prihlási, tým sú šance väčšie :-) ."
Roman, 35r, Bratislava (Rýchle Rande Párty, 14/09/2019)

"Na rychle rande som sla s obavami, co ma tam caka, aki tam budu ludia a podobne. Po prichode som sa hned pri vchode zoznamila, takze uz opadli obavy a v konecnom dosledku som velmi rada, ze som tam sla sama, aspon som sa zoznamila aj s inymi ludmi a nebola zavesena na kamoskach, co by som asi urobila, ak by som tam s nimi bola. Atmosfera bola prijemna, ludia mili, este aj po dvoch dnoch od akcie mam z toho uplne super pocit. Chlapcov som hodnotila mozno az prilis prisne :) takze som nedala vela “pacikov,” zhoda bola s jednym, tak uvidime, co z toho bude :) Urcite akciu odporucam, bolo to skvele :)"
Lenka, 34r, Bratislava (Rýchle Rande Párty, 25/05/2019)

 

 

Referencie

Rýchle Rande LáskaTu  (https://www.laskatu.sk/rychle-rande) je určené nezadaným ľuďom, ktorí sú pripravení, aby do ich života vstúpil nový partner. V dnešnej uponáhľanej dobe nemáme dostatok príležitostí na zoznamovanie. Vďaka Rýchlemu Rande LáskaTu spoznáte množstvo zaujímavých ľudí osobne a rýchlo. Nič nenahradí osobnú komunkáciu z očí do očí.

 

Ako Rýchle Rande LáskaTu funguje?

Účastnikov rýchleho rande usadíme k stolom jeden na jedného a rýchle rande môže začať.  Budete mať 4 minúty na stručný rozhovor s každým jedným partnerom. To je ideálne dlhý čas na to, aby ste zistili, či by ste sa s touto osobou chceli ešte stretnúť. Pri každom partnerovi si môžete robiť poznámky do dotazníkov Láskatu. Na záver vyzbierame poznámky a ak budú sympatie vzájomné - vymeníme Vám kontakty (email).

Treba sa špeciálne pripraviť?

Nemusíte robiť nič špeciálne. Príďte v dobrej nálade a oblečený v čom sa dobre cítite - odporúčame casual dress code (radi poradime events@laskatu.sk). Ako jediný v oblasti profesionálneho zoznamovania Vám poskytujeme stylingové poradenstvo pred prípravami na naše akcie. Ak Vás naša ponuka zaujíma, kontaktujte ohľadom vytvorenia Vášho personalizovaného outfitu našu stylistku Simonu Domonkošovú 0903395395, simona.dom@gmail.com

Hneď pri vstupe na miesto eventu sa Vás ujme náš človek, ktorý má so zoznamovaním dlhoročné skúsenosti. 

Prečo by ste mali vyskúšať Rýchle Rande LáskaTu?

Rýchle Rande LáskaTu ponúka hneď niekoľko výhod. Nemúsíte sa spoliehať na sociálne siete, zoznamky, a náhodné stretnutia. Stretávate skutočných ľudí, ktorí sú rovnako ako Vy, otvorení novým vzťahom. Navyše, takéto randenie je časovovo efektívne.

Dostanem niečo naviac?

Pre nás nie ste len jednorázový klient. Ponúkame Vám možnosť stať sa členom stále sa rozrastajúcej komunity LáskaTu. Čo to pre Vás znamená?

Pozvánky na naše žurky, matchmaking a párty, kde si môžete vymieňať názory a skúsennosti, radiť novým záujemcom a samozrejme - stále spoznávať nových ľudí.

 

 

*počet účastnikov závisi od počtu prihlásených mužov a žien. V ideálnom prípade 34 žien a 34 mužov. Tiež sa pridajú extra hostia na párty :).

** Vstupenky bohužial nie sú vratné, no sú prenosné na iného účastnika rovnakého pohlavia.

 

 

Viac info:

www.laskatu.sk
Sociálna Sieť Nezadaných

www.facebook.com/laskatuateraz

 otázky events@laskatu.sk alebo +421 903 943 989

 

 

Rýchle Rande Párty - April 2020

Spoznaj až 50 žien/ 50 mužov za večer
Kúpiť vstupenky
Designfactory, Bottova 2, 811 09 Bratislava-Staré Mesto, Slovensko

Bottova 2, 811 09 Bratislava-Staré Mesto, Slovensko

Organizátor podujatia

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom podujatia - vstupeniek, organizácie, lokality, prosíme kontaktujte organizátora podujatia.

LaskaTu s.r.o.
Bernolákova 2, 81107 Bratislava, Slovensko

IČO: 51061597
DIČ: 2120595675

N/A

Diskusia