;

Persona Grata

15. ročník festivalu [fjúžn]

Vstupenky na Persona Grata.

Viac informácii nájdete na evente na Facebooku.

‼️ Na každé [fjúžn] podujatie sa treba z dôvodu bezpečnosti počas pandémie koronavirusu vopred registrovať // For safety issues during coronavirus pandemic, you need to register for all [fjúžn] events ‼️

🪁 Faisal z Afganistanu ako chlapec rád púšťal šarkany zo strechy domu. Aj keď nikdy utečencom byť nechcel, osud ho zavial až na Slovensko. Jeho úmysel viesť pokojný život nie je jednoduchý. Napriek neustálym prekážkam sa však nevzdáva a hľadá pravé životné hodnoty.

Výtvarníčka a filmárka Daniela Krajčová nakrútila krátky film Persona grata o Afgáncovi Faisalovi, s ktorým sa spoznala v utečeneckom tábore v Rohovciach. Faisal sa chcel dostať do Nemecka, kde mal príbuzných, ale osudom sa mu stalo Slovensko. Zostal a je u nás rád.

🎬 Prídite sa pozrieť na komponovaný večer, ktorý otvorí hudobné vystúpenie Azima Farhadiho, po ktorom bude nasledovať diskusia s autorkou Danielou Krajčovou a hlavným protagonistom Ahmedom Faisalom Kamalim.

Po krátkej prestávke budeme pokračovať v rovnomennej diskusii Pesona Grata s odborníkmi a odborníčkami na migráciu na Slovensku. Viac informácii o jednotlivých panelistoch prinesieme čoskoro.

Kapacita prechádzky je limitovaná.

Odoslaním prihlasovacieho formuláru nám dávate súhlas s použitím vami uvedených údajov. Od 25. mája 2018 vstúpilo do platnosti nové nariadenie Európskej únie, ktoré upravuje ochranu osobných údajov (GDPR). Na ich základe je potrebné, aby ste vyjadrili súhlas s evidenciou vami poskytnutých údajov a súhlas so zasielaním informácií o našich aktivitách e-mailom. Chceme vás ubezpečiť, že vaše údaje sú u nás v bezpečí tak, aby ich správa bola v súlade s novým nariadením EÚ. Vaše údaje neposkytujeme tretím stranám. Nadácia Milana Šimečku používa vašu e-mailovú adresu výlučne na komunikáciu ohľadom pripravovaného podujatia. Odoslaním prihlasovacieho formuláru nám dávate súhlas s použitím vami uvedených údajov.

Persona Grata

15. ročník festivalu [fjúžn]
Registrácia
Nová Cvernovka, Račianska 1575/78, 831 02 Bratislava, Slovensko

Račianska 1575/78, 831 02 Bratislava, Slovensko

Organizátor podujatia

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom podujatia - vstupeniek, organizácie, lokality, prosíme kontaktujte organizátora podujatia.

Nadácia Milana Šimečku
Svoradova 747/5, Bratislava 81103, Slovensko

IČO: 17314178
DIČ: 2020832022

N/A

Diskusia