;

Zuzanka, neplač (II. premiéra)

Vstupenky na Zuzanka, neplač (II. premiéra).

Open- air podujatie Bratislavské divadelné noci vznikli v roku 2019, s cieľom aktivizovať verejný priestor a sprostredkovať umelecký, spoločenský a intelektuálny zážitok aj počas leta. Dramaturgia podujatia je zameraná na historické prieniky a udalosti spojené s Bratislavou a jej spoločnosťou z hľadiska multikulturalizmu, migrácie, turizmu, literárnych námetov a historických udalostí. Program 3. ročníka je zložený zo štyroch autorských hier Túlavého divadla.

O predstavení Zuzanka, neplač.

"Malé uličky, svojrázne postavičky, mladí muži, krásne ženy v ohrození, príbeh lásky, zrady a vášne. Tak vtipné, tak dojemné...

Jedným slovom „červená knižnica“ bratislavského Starého Mesta, ale s humorom, groteskou a v rytme chytľavej hudby.

Nejde o vernú rekonštrukciu doby, naopak o vymyslený príbeh, ktorý sa nikdy nestal. Tajomstvo príbehu sa pomaličky, v rytme starej dávnej melódie, odhaľuje. Osudové tajomstvo, ktoré priťahuje a láka. Má ho Paríž i Berlín." (Jakub Nvota)

Hrajú: A. Čonková, L. Hurajová, Z. Kyzeková, A. Mojžišová, D. Šencová, R. Hudec, Š. Martinovič, Š. Richtárech, J. Ružička


Vhodné pre divákov od 12 rokov. Dĺžka predstavenia: 1 hod., 30 min. bez prestávky.

Vstup na predstavenie: do 20:30 hod. Po začatí predstavenia nie je možné vstupné vrátiť alebo reklamovať. V prípade zľavnenej vstupenky je potrebné preukázať sa príslušným preukazom pri vstupe na podujatie.


PODMIENKY:

  • Predstavenie môže začať a aj prebiehať počas nepriaznivého počasia (napr. v daždi), a to v prípade, ak usporiadateľ a / alebo divadelný súbor akceptuje poveternostné podmienky.
  • V prípade, že v čase začiatku predstavenia prší, usporiadateľ si vyhradzuje právo začiatok predstavenia posunúť.
  • Predstavenie môže byť prerušené (aj opakovane) a potom opäť pokračovať.
  • O zrušení predstavenia sa rozhoduje až v čase plánovaného začiatku predstavenia – t.j. o 20:30.

ODPORÚČANIA:

Počas predstavenia nie je možné používať dáždniky, z dôvodu obmedzenia viditeľnosti. V takomto prípade odporúčame odev a obuv prispôsobiť počasiu a využiť pršiplášte, nepremokavú obuv a pod. V súvislosti s COVID-19 sú návštevníci povinní dodržiavať aktuálne opatrenia ÚVZ SR, nosiť rúško, alebo ochranu tváre a pri vstupe použiť dezinfekciu rúk.

Zuzanka, neplač (II. premiéra)

Kúpiť vstupenky
Múzeum mesta Bratislava,

Radničná ul. č. 1, 815 18 Bratislava, Slovensko

Organizátor podujatia

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom podujatia - vstupeniek, organizácie, lokality, prosíme kontaktujte organizátora podujatia.

Túlavé divadlo
V. Clementisa 16, 91701 Trnava, Slovensko

IČO: 36085707

N/A

Diskusia