;

WomanUp bootcamp MÁJ

Vstupenky na WomanUp bootcamp MÁJ.

Májový WomanUp Bootcamp je tu! Deň sebarozvoja, nových connections, vzdelávania sa a fresh štart na tvojej osobnej ceste. Využi príležitosť učiť sa od tých najlepších – či už v oblasti self-brandingu, empatie alebo kritického myslenia. Bootcamp vždy dizajnujeme tak, aby si z neho vyťažila čo najviac, užila si tento deň naplno a stala sa súčasťou WomanUp Squadu, ktorý sa spoločne každý mesiac posúva vpred. 


Čo ťa čaká na májovom Bootcampe? 


Začni svoj deň s intention s Nat Pavlovskou


Ako sa naučiť začať každý deň vedome, byť prítomná a pomocou jednoduchej aktivity efektívnejšie pracovať na svojich cieľoch? Spolu s Nat, zakladateľkou projektu WomanUp si prejdeme techniku, ktorú vieš využívať každý deň a zaberie ti iba pár minút. No jej výsledky sú naozaj výnimočné. Zistíš, čo intention presne je, ako funguje a prečo by mala byť súčasťou aj tvojej rannej rutiny. 


Mind Refresh s Martinom Poliačikom 


Ako si upratať hlavu v dobe informačného pretlaku? Martin nám ukáže techniky a triky potrebné na vyčistenie ,,hardwaru” našej mysle, ktoré nám pomôžu vyznať sa v stále sa meniacom svete. Na to, aby sme sa rozvíjali v triedení informácií, ich vyhodnocovaní, komunikácií a spolupráci, si to totiž najprv musíme upratať v hlave.


Ako na self-branding s Instaraňajky s Tami 


Tami ťa naučí, ako si vybudovať autentickú osobnú značku a prirodzene ju komunikovať na tvojich socials. Spolu objavíme základné pravidlá a princípy, podľa ktorých budeš vedieť efektívne fungovať na Instagrame a Tami nám prezradí jej obľúbené triky a hacky. 


Empatia 101 s Valentínou Kasper Rosputinskou 


Val ti prezradí, prečo je empatia superschopnosťou budúcnosti a ako ti jej používanie dokáže o 180 stupňov zmeniť vzťahy, kariéru a život. Na workshope sa spoločne naučíme, ako pomocou empatie dokážeme vytvoriť skutočnú zmenu a do tvojho toolboxu pribudne možno práve ten najefektívnejší nástroj v živote. 


Bootcamp bude o skvelých speakers a kvalitnom programe, počas ktorého budeš mať príležitosť sa od tých najlepších naučiť nové skills a znalosti. Môžeš sa tešiť na celodenný program workshopov a talkov, networking, balíček plný prekvapení od našich partnerov, občerstvenie a kvalitne strávený deň sebarozvoja. 


Tešíme sa na teba!

WomanUp bootcamp MÁJ

Kúpiť vstupenky
Coworking Bratislava - Campus City, Bratislava

Staromestská 3, 811 03 Bratislava-Staré Mesto, Slovakia

Organizátor podujatia

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom podujatia - vstupeniek, organizácie, lokality, prosíme kontaktujte organizátora podujatia.

WomanUp
Školská 70, 90042 Dunajská Lužná, Slovensko

IČO: 53832817

Diskusia