;

Cesta k sebe - skupinová diskusia s prvkami encounteru

Vstupenky na Cesta k sebe - skupinová diskusia s prvkami encounteru.

Vzťahy nás obklopujú všade. Máme partnerské vzťahy, vzťahy na pracovisku, rodinné vzťahy. My sa budeme hlavne zameriavat na partnerské vzťahy, a na to ako sa nám darí či nedarí v nich fungovať. Ako sa nám darí či nedarí zaujať opačné pohlavie? Som single a cítim sa osamelo alebo mám partnera ale aj napriek tomu sa cítim osamelo, kde robím chybu?

Skupinová diskusia sa bude konať pravidelne a cieľom je, aby sa stretával tá istá skupinka pravidelne každý druhý mesiac. Niekedy môže niekto pribudnúť, iný zase nemôže prísť alebo sa rozhodne nepokračovať.

Čím dlhšie budete chodiť, tým lepšie budete postupne rozumieť sebe samému a ostatným. Dostanete odpovede na mnohé otázky, ktoré si sami kladiete.

V poslednom čase sa na internete a na youtube rodí veľa tzv. rýchlopečených koučov, ktorí bez akéhoľvek vzdelania či praxe ihneď ponúkajú hotové návody na ženy či mužov. Hotové riešenia, či frázy, ktoré použiť pri zoznámení sa s opačným pohlavím.

Hovorím si, ako je vôbec možné ponúknuť návod na ženu, keď my ženy častokrát nevieme čo chceme?

Každý človek, či žena alebo muž prežíva a vníma veci odlišne. Preto neexistuje žiaden návod na druhého človeka.

Ak budeme sami sebou a nebudeme sa skrývať za žiadne taktiky, či praktiky pritiahneme človeka, ktorému sa páči to, kým sme.

Ale kto vlastne sme? V múdrych knižkách a videách sa dozvieme, že muž má byť vtipný, zabezpečený, alfa samec, že má chodiť do posilovme aby nabral svaly a bol atraktívny pre ženu ale vieme čo tieto pojmy znamenajú? A čo ak neviem byť vtipný na počkanie? A čo ak ma nebaví dvíhať činky v posilovni?

Pod vedením dvoch facilitátorov, PCA terapeuta Martina a koučky a majiteľky zoznamovacej agentúry Martiny môžete priniesť a otvoriť tému, ktorá Vás taží a spolu s ostatnými zistíte, že v tom nieste sami.

Úlohou facilitátorov je napomáhať skupine k diskusii. Počas dvoch dní budeme sedieť v kruhu a budeme sa rozprávať. 

Môže sa stať, že Vám niekto povie, že spôsob akým komunikujete nie je v poriadku alebo vám povie, čo si o vás myslí a ako vás vníma. Je to otvorená diskusia, kde sa budeme rozprávať na rovinu. Každý môže zdieľať svoju skúsenosť a každý sa môže vyjadriť k tomu, čo ste povedali.  



Niekoľko rokov som sa venovala organizácii zoznamovacích stretnutí a potom sprostredkovaniu partnera. Čím viac som sa s ľuďmi stretávala, čím viac som s nimi komunikovala a čím hlbšie sme sa dostali do rozhovoru, tým viac som zisťovala, že ten dôvod, pre ktorý sú single nie je „len“ nedostatok príležitostí sa zoznámiť ale nízke sebavedomie, neschopnosť zabudnúť na bývalú, príliš vysoké nároky a podobne…

Čo Vám tieto skupinové diskusie prinesú?

  • - spoznáte lepšie samého seba
  • - porozumiete lepšie sebe samému a druhým ľuďom
  • - zistíte ako vás vnímajú ostatní a najmä ako vás vníma opačné pohlavie
  • - zistíte, že problémy alebo témy, ktoré riešite riešia aj ostatní
  • - zistíte, že nie ste sám či sama s vašimi problémami
  • - odvahu hovoriť o veciach, ktoré ste doteraz schovávali

V cene sú dva plné dni rozhovorov, prenájom prietorov v príjemnej kaviarni a čas facilitátorov

Cesta k sebe - skupinová diskusia s prvkami encounteru

Registrácia
Monsters Cafe and Bar, Bratislava

Rusovská cesta 54, 851 01 Bratislava-Petržalka, Slovakia

Organizátor podujatia

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom podujatia - vstupeniek, organizácie, lokality, prosíme kontaktujte organizátora podujatia.

Najdi Partnera
Budatínska 34, 85106 Bratislava, Slovensko

IČO: 44896051

N/A

Diskusia