;

Môj Proces č.5

Vstupenky na Môj Proces č.5.

Cieľom festivalu je odprezentovať miestnych umelcov, ale hlavne inšpirovať a prepájať ľudí v príjemnej atmosfére. Preto sa návštevníci festivalu môžu tešiť okrem zaujímavých diel (obrazy, sochy, atď.), takisto na super hudobný doprovod živých kapiel, DJs v neskorších hodinách a na skvelé drinky a jedlo.

Tento rok sa môžete tešiť na skvelé a ešte väčšie priestory v legendárnom oldschoolovom kine Moskva. Prezentovať sa bude vyše 10 zaujímavých umelcov:

➡️ Katarína Čaplická alias Amanda Čils,
Žilinčanka, ktorá študovala Granadskú univerzitu v Španielsku a venuje sa klasickej maľbe na plátno, monumentálnej maľbe nastenných fresiek a streetartu. Mala už niekoľko úspešných výstav a teraz príde aj k nám do Martina.

➡️Tomáš Orlej,
ktory ma jedinečný štýl tvorby obrazov, kde pomocou vlastnoručne vyrobených nálepiek a šablón sprejuje výsledné obrazy. Sám nazýva toto umenie Stickers art.Využíva a prepája graffity sprejovanie s vlastnoručne vyrobenými nálepkami. Ťažšie sa to popisuje, musíte to vidieť na vlastné oči…

➡️Michal Husár,
snowboardista, ktorý podľahol sochárstvu. Tvorí sochy vždy zo zaujímavých materiálov, ako z dreva, z piesku i dokonca z ľadu. Keď začal, vystavoval na 2 pokračovaniach festivalu Môj proces a odvtedy sa jeho kariéra rozbehla a teraz tvorí a vystavuje na sympóziách po celom slovensku. Sme radi ze Michal na nás nezanevrel a príde predviesť svoje jedinečné sochy i na tento ročník.

➡️Okrem spomínaných umelcov sa môžete tešiť aj na ďalších:

Ján Ďuriš (maľba), Marián Čižnár (maľba), Matej Hlbočan (fotografia),
Eduard Jakubec (maľba), Lucia Jančárová (grafika), Natália Lepetová (maľba), Martin Novysedlák (maľba), Zuzana Vajdová (fotografia), Daniel Vojtek (sewthing), Stanislav Pivko (fotografia), Katarína Šostáková (fotografia).

Uvidíte nielen výtvarné umenie,ale okrem v ystavovania zaujímavých diel sa môžete tešiť aj na zaujímavý hudobný sprievod v podaní živých kapiel:
C4C, Melodic Ones a GoldenZeros.

Na záver si môžete zatancovať na skvelú hudbu v podaní rôznych Dj´s ako, Peppe, Ceil, Zuz a La47 a to až do ranných hodín 🙂

Kvalitný zvuk zaistia audio guru z AudiologicPro.

Aby toho nebolo málo, počas celého festivalu si možete vychutnávať skvelé drinky, pivá a chuťovky.

Tak príďte, inšpirujte sa, zabavte sa a pomôžte nám vytvoriť skvelú atmosféru!

Môj Proces č.5

Kúpiť vstupenky
Kino Moskva, Martin

1, Moskovská 127, 036 01 Martin, Slovensko

Organizátor podujatia

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom podujatia - vstupeniek, organizácie, lokality, prosíme kontaktujte organizátora podujatia.

OZ Dubáčik
Štefana Furdeka 4999/22, 03601 Martin, Slovensko

IČO: 42224861

Diskusia