;

Kosodrevina - chuť zážitku

Vstupenky na Kosodrevina - chuť zážitku.

V letnej sezóne 2022 máte možnosť zažiť jedinečnú večeru pri západe slnka v krásnom Horehronskom prostredí v reštaurácii Kosodrevina 1494 m n.m., Chopok Juh. Do reštaurácie sa pohodlne vyveziete kabínkovou lanovkou A5 z Krupovej a dobrodružstvo v spojení s gastronomickým zážitkom sa môže začať. Tešiť sa môžete na tradičné špeciality v netradičnom prevedení v podaní špičkového šéfkuchara. 

30. 7. 2022 zažite neopakovateľný Horehronský večer so všetkým, čo patrí k ľudovým radovánkam. Zábavu rozprúdi hudobná skupina Buchaj Tramka aj DJ. Chuťové poháriky rozmaznajú jedlá tradičnej horehronskej kuchyne v novom šate. Aby toho nebolo málo, tešiť sa môžete na prezentáciu drinkov Domovina, ktoré dokonale doplnia harmóniu chutí. 


26. 8. 2022 sa bude niesť v znamení roku 1954. Navštívite múzeum lanovky Von Roll, dozviete sa zaujímavé fakty z čias jej výstavby. Do minulosti Vás vrátia nielen historické exponáty a tematický film, ale aj menu postavené na špecialitách charakteristických pre tento rok. Núdza nebude ani o tekuté dobroty vo forme pivných špeciálov značky ERB. 

Kosodrevina - chuť zážitku

Miesto
Kúpiť vstupenky
Reštaurácia Kosodrevina

Horná Lehota-Kosodrevina, Slovensko

Organizátor podujatia

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom podujatia - vstupeniek, organizácie, lokality, prosíme kontaktujte organizátora podujatia.

TATRY MOUNTAIN RESORTS, a.s.
Demänovská Dolina 72, 03101 Liptovský Mikuláš, Slovensko

IČO: 31560636
DIČ: 2020428036
IČ DPH: SK2020428036

Diskusia