;

Brain&Breakfast: Eliška Podzimková a její ilustrovaný svět

Vstupenky na Brain&Breakfast: Eliška Podzimková a její ilustrovaný svět .

Pravidelná inspirativní snídaně Brain&Breakfast.

Eliška Podzimková nás pozve do svého úžasného světa plného fantazie a krásných ilustrací. Popíše svou cestu, jak se takový svět hledá, co nám může nabídnout a také to, jak nám může pomáhat. Těšit se můžeme na poutavý a zajímavý příběh, který nám možná připomene i to, že se v každém z nás skrývá zvídavé dítě. 

Kdo je Eliška Podzimková?

Eliška Podzimková je česká animátorka, ilustrátorka, fotografka a umělkyně všeho druhu nyní žijící v Praze. V roce 2014 absolvovala Filmovou Akademii Miroslava Ondříčka v Písku. Nejen díky svému profilu na instagramu @AnimateNY (nyní @eliskap) získala uznání za mořem v USA. Splnila si svůj sen a žila a tvořila ve svém nejoblíbenějším městě – New Yorku. Instagram ji doslova změnil život a přinesl spolupráce, o kterých by tato slečna z Dobřichovic ani nesnila. Nyní má na svědomí např. spot pro Jamieho Olivera, obsazení titulní stránky New Yorského deníku Metro, dokreslené fotky pro americký Vogue či články v celosvětových médiích.

Přednáška je živě přenášena a promítána na plátno z OC Arkády. Přednášející není přítomen.

Brain&Breakfast: Eliška Podzimková a její ilustrovaný svět

Registrácia
ŠKODA UNI.Lab, budova G, TUL

Studentská 1402/2, 461 17 Liberec, Česko

Organizátor podujatia

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom podujatia - vstupeniek, organizácie, lokality, prosíme kontaktujte organizátora podujatia.

info@sbc-tul.cz

N/A

Diskusia