;

Záleská divadelná púť 2020

10. ročník festivalu divadla a hudby pre deti a ich neposlušných rodičov

Vstupenky na Záleská divadelná púť 2020.

Divadlo, hudba a radostná atmosféra od rána až do večera. Centrum obce Zálesie sa 30. augusta 2020 premení na festivalový areál a v rámci 10. ročníka ponúkne program, ktorý zaženie hlad po umeleckých zážitkoch. Program je pestrou skladbou divadelných predstavení a hudobných vystúpení s veľkými menami a zmenami.

V poslednú augustovú nedeľu v Zálesí vystúpi formácia Bolo nás jedenásť na čele s famóznym Milanom Lasicom. Na počesť tria Lasica – Filip – Satinský odznejú v podaní známych slovenských hudobníkov (Michal KaščákDorota NvotováMartin ValihoraJuraj Podmanický a iní) skladby z ikonického albumu Bolo nás jedenásť.

Bolo nás jedenásť

Žánrovosť ZDP obohatia Modré hory akustik alias Bene, Lyrik, Roland Kánik a ich hostia Michal Šelep a Ľuboš „Ežo“ Ambrozai. Michal Kaščák sa na ZDP predstaví aj v zostave Vydrapená bužírka Punk System, ktorá predvedie rýdzi punk, zábavu, a vraj aj vlastného čašníka. Organizátor Pohody sa predstaví v úplne inej polohe ako ho poznáme. Jediným tohtoročným zahraničným interpretom bude kapela Neřež, ktorá je pokračovateľom tria Nerez a známa napr. aj skladbou Tisíc dnů mezi námi.

ZDP sa od svojho vzniku snaží vychovávať najmenších divákov k láske k umeniu a kultúre. Detské oči istotne rozžiaria Divadlo z kufra von, Divadlo na hojdačke, Divadlo Hopi hope, ale aj workshopy a výchovné koncerty pre ná(sť)ročných od tanečných majstrov z Tanečného domu a Bandy. Tešiť sa môžete aj na Funny Fellows, X Band a Guitarritos.

Cieľom súčasného ročníka je predovšetkým ponúknuť kvalitný program, vytvoriť neopakovateľnú atmosféru, šíriť radosť a zažehnať hlad publika po kultúre, ktorá utrpela šok. Šplechnutím do tváre nám pandémia ukázala, ako prázdno nám je bez kultúry, ako veľmi ju potrebujeme my a ako veľmi ona potrebuje nás.

Podieľajte sa aj vy na existencii 10. ročníka unikátneho festivalu, ktorý nemá na Slovensku obdobu kúpou vstupenky. Festival je spoplatnený po prvýkrát, na deväť predošlých ročníkov bol vstup voľný. Aj to je jeden z dopadov iného roka 2020.

Kapacita festivalu je limitovaná počtom 1000 návštevníkov. Areál festivalu je uzatvorený, pred vstupom a v priestore ZDP je nutné dodržiavať stanovené hygienické zásady.

Predpredaj prebieha online. Po prijatí platby bude vstupenka na ZDP 2020 s unikátnym QR kódom zaslaná na e-mail kupujúceho. Zakúpený lístok je potrebné predložiť pred vstupom do festivalového areálu v Parku Zálesíčko (vytlačený na papieri/ k nahliadnutiu v e-maili/ v aplikácii). Po nasnímaní QR kódu návštevník dostane náramok. Vstupenku je potrebné mať pri vstupe i výstupe z festivalového areálu.

 

PROGRAM:

Nedeľa 30. augusta 2020

10:00 - Úvod s Funny Fellows - hudobná jazda a súťaž kváskových chlebíkov

Hudobný kút

11:45 - Guitarritos

13:15 - X Band

15:00 - Neřež

17:00 - Bolo nás 11

20:30 - Modré hory

22:00 - Vydrapená bužirka punk system

Divadelný kút

11:00 - Divadlo z kufra von – Zlatá rybka

12:30 - Divadlo z kufra von – Pinocchio

14:00 - Divadlo na hojdačke – Žabí kráľ

16:00 - Divadlo z kufra von – More príbehov

18:30 - Tanečný domček ,,Na boso "

(Tanečný workshop pre malých a veľkých, ktorý vedú profesionálni taneční majstri. Hrá: Banda.)

19:00 Banda

(Pútavý výchovný koncert pre ná(sť)ročných o ľudovej hudbe a jej podobách v minulosti a súčasnosti.)

20:00 - Tanečný dom

(Tanečný workshop pre malých a veľkých. Hrá: Banda)

21:30 - Hopi hope – Urashima Taro

 

Organizátorom festivalu sú:

Občianske združenie Naše Zálesíčko

Obec Zálesie

Viac informácií nájdete na webe www.nasezalesicko.sk alebo www.zaleskaput.sk, a tiež na našich sociálnych sieťach.

* V prípade zrušenia festivalu bude vstupné vrátené v plnej výške. 

Záleská divadelná púť 2020

10. ročník festivalu divadla a hudby pre deti a ich neposlušných rodičov
Kúpiť vstupenky
Park Zálesíčko, Ignáca Gešaja, 900 28 Zálesie, Slovakia

Ignáca Gešaja, 900 28 Zálesie, Slovakia

Organizátor podujatia

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom podujatia - vstupeniek, organizácie, lokality, prosíme kontaktujte organizátora podujatia.

Občianske združenie Naše Zálešíčko
Za záhradami 23, 90028 Zálesie, Slovensko

IČO: 42354099
DIČ: 2023937069

Partneri

Za pomoc s akciou ďakujeme naším partnerom, ktorými sú

Diskusia