;

Záleská divadelná púť 2021

Vstupenky na Záleská divadelná púť 2021.

Oslávte záver prázdnin divadlom, hudbou, tancom, umením – kultúrou! Po roku je tu opäť Záleská divadelná púť, festival pre deti a ich neposlušných rodičov. Obec Zálesie (13 km od Bratislavy) sa 27. a 28. augusta 2021 zmení na mekku kultúry a návštevníkov pozýva na štedrý program.

Načerpajte aj vy silu po náročnom roku a doprajte si všetko po čom vám hrdlo ráči. Záleská divadelná púť odštartuje svoj program vernisážou projektu Plenér na Korze za zvuku miestnych jazzových majstrov. V sobotu si nenechajte ujsť divadelné vystúpenia pre deti aj dospelých, zábavu s kapelami Polemic, Vidiek či Funny Fellows. Spoznajte Preßburger Klezmer Band, naučte sa nové kroky s akadémiou Sunny Dance, vypočujte si nápadité texty Džumelca, ktorý ukazuje čarovný detský svet dospelým.

Divadlá pre deti i dospelých

Svoje umenie predvedie v sobotu na Záleskej divadelnej púti Divadlo na vysokej nohe. V Záleskej maringotke – kultúrnej bunke sa predvedú herci z Divadla na rázcestí, tiež Divadlo Harry Teater, ale aj sociálne divadlo Hopi hope. Tešiť sa môžete aj na Túlavé divadlo a ich večerné predstavenie. Festival, ktorý oslávi svoje 11. narodeniny, sa od svojho vzniku snaží vychovávať najmenších k láske k umeniu, divadlu, kultúre. Príďte a neoľutujete! A vezmite aj deti.


Doprajte si atmosféru jedinečného festivalu, ktorý spája susedov, láka nákazlivo pozitívnou náladou a vzniká ako výsledok nadšenej práce komunity dobrovoľníkov. Podujatie prináša do centra malej satelitnej obce život a kultúru tam, kde by ste ju nečakali.

Výtvarné umenie v plenéri

Dôkazom toho je aj vernisáž výstavy trojice slovenských umelcov – Oto Hudec, Dávid Korzonczi, Monika Pascoe Mikyšková, ktorí budú posledný augustový týždeň tvoriť diela v plenéri – v tesnej blízkosti Malého Dunaja v lokalite Korzo Zálesie. Projekt povedie nitriansky kurátor Omar Mirza a vyvrcholí jazzovým večerom s vernisážou.

Podieľať sa na existencii 11. ročníka festivalu, ktorý nemá na Slovensku obdobu, môžete kúpou dvojdňovej vstupenky, ktorá platí na všetky predstavenia. Organizátori sú si vedomí náročnej situácie, kedy pandémia uzatvorila inšitúcie a ukrátila kultúrnu obec o vystúpenia. Takisto vnímajú ako veľmi kultúra obohacuje spoločnosť.


Kapacita festivalu je limitovaná počtom 1000 návštevníkov. Areál festivalu je uzatvorený, pred vstupom a v priestore festivalu je nutné dodržiavať stanovené hygienické opatreniaÚradu verejného zdravotníctva. Podmienky vstupu sa odvíjajú od aktuálnych epidemiologických opatrení a covid automatu. Návštevníci sú povinní nosiť rúško a odporúča sa dodržiavať dvojmetrové rozstupy.

Predpredaj prebieha online. Po prijatí platby bude vstupenka na Záleskú divadelnú púť s unikátnym QR kódom zaslaná na e-mail kupujúceho. Zakúpený lístok je potrebné predložiť pred vstupom do festivalového areálu v Parku Zálesíčko (vytlačený na papieri/ k nahliadnutiu v e-maili/ v aplikácii). Po nasnímaní QR kódu návštevník dostane náramok, ktorý je neprenosný.



Organizátormi festivalu sú:

Občianske združenie Naše Zálesíčko


Obec Zálesie


Festival Záleská divadelná púť z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.


Viac informácií nájdete na webe www.nasezalesicko.sk alebo www.zaleskaput.sk, a tiež na našich sociálnych sieťach.

* V prípade zrušenia festivalu bude vstupné vrátené v plnej výške.

Záleská divadelná púť 2021

Kúpiť vstupenky
Park Zálesíčko, Ignáca Gešaja, 900 28 Zálesie, Slovakia

Ignáca Gešaja, 900 28 Zálesie, Slovakia

Organizátor podujatia

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom podujatia - vstupeniek, organizácie, lokality, prosíme kontaktujte organizátora podujatia.

Občianske združenie Naše Zálešíčko
Za záhradami 23, 90028 Zálesie, Slovensko

IČO: 42354099
DIČ: 2023937069

Partneri

Za pomoc s akciou ďakujeme naším partnerom, ktorými sú

Diskusia