;

Aká by mala byť katolícka ženskosť? - Košické Hanusove dni 2021

Vstupenky na Aká by mala byť katolícka ženskosť? - Košické Hanusove dni 2021.

Pozývame vás v nedeľu 28.11.2021 o 13:00 na diskusiu troch žien o tom, čo je to (ne)tradičná katolícka ženskosť. Diskusia je organizovaná v rámci festivalu Košické Hanusove dni 2021.

💭 Aký životný štýl by mala mať katolícka žena?Ako by sa mala obliekať?
💭 Čím môže inšpirovať?

V minulosti bolo ženským poslaním predovšetkým materstvo, starostlivosť o domácnosť a muža, čo sa prejavovalo v celom životnom štýle ženy. Platí tento ideál ženy aj dnes, keď je volebné právo samozrejmosťou, väčšina žien pracuje a ženská premiérka či olympijská víťazka už nikoho neprekvapí? A ako sa identity ženy dotýka katolícka viera? O tom, či vôbec existuje ideál katolíckej ženskosti, ako ho objaviť či nestratiť, o ženskej originalite a jedinečnosti budú diskutovať umelkyňa a čerstvá manželka Tereza Kmotorková (rod. Slavkovská), sestra saleziánka Lamiya Jalilová a matka piatich doma vzdelávaných detí Lenka Šústová.

Viac informácií o diskusii nájdete na: https://hanusovedni.sk/khd/events/301/aka-by-mala-byt-katolicka-zenskost/

Celý program festivalu Košické Hanusove dni 2021 nájdete tu: https://hanusovedni.sk/khd/program/
Všetky podujatia festivalu budú streamované online. Podľa aktuálnych možností bude obmedzená kapacita pre divákov na mieste v DKC Veritas v Košiciach.

Tešíme sa na Vás!

Aká by mala byť katolícka ženskosť? - Košické Hanusove dni 2021

Kúpiť vstupenky
Organizátor podujatia

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom podujatia - vstupeniek, organizácie, lokality, prosíme kontaktujte organizátora podujatia.

Spoločenstvo Ladislava Hanusa
Pavlovova 20, 82108 Bratislava, Slovensko

IČO: 31817904

Diskusia